Ajutor pentru copii din partea Protoieriei Sector 4 Capitală

Cu ocazia începutului noului an școlar, Protoieria Sector IV Capitală și-a manifestat grija pentru copiii defavorizați din Sectorul 4, prin intermediul biroului de asistenţă socială al Protoieriei.

Astfel, pentru copiii din familiile nevoiașe care beneficiază de hrană caldă prin intermediul cantinei sociale Sfânta Filofteia, au fost achiziționate ghiozdane și rechizite. Pentru această activitate au fost identificați 20 de copii lipsiți de posibilități materiale, care au primit, fiecare, câte un ghiozdan complet echipat cu caiete şi instrumente de scris.

Acţiunea s-a desfăşurat la Parohia Progresul, situată într-o zonă defavorizată a Capitalei, venind în întâmpinarea nevoilor materiale pe care le au familiile din acest cartier, iar măsura face parte din eforturile de reducere a abandonului şcolar pe care le depune Arhiepiscopia Bucureştilor.

 • Desene creștine și educative

  Vă punem la dispoziție câteva schițe cu imagini creștine și educative, care să vă ajute în proiectele pe care le desfășurați în cadrul parohiei cu micii creștini.

  Descoperiți desenele

 • Înscrie-ți copilul la ora de Religie

  Curtea Constituţională a României a decis (Decizia nr 669/2014) că participarea la ora de Religie se face numai în baza unei cereri scrise a elevului major, a părintelui sau a tutorelui elevului minor.
  Cererea de înscriere la ora de Religie trebuie completată și depusă la secretariatul școlii până pe data de 6 martie 2015!

  Descarcă cererea de înscriere
 • Contact

  Protoieria Sector IV Capitală
  Str. Ion Cucuzel, nr. 2, Sector 4, Bucureşti +40732.673.276
  +40732.673.275 secretariat@protoieriasector4capitala.ro
  Trimite un mesaj
 • Asistență socială

  În cadrul Protoieriei Sector IV Capitală funcţionează un Birou de Asistenţă Socială, al cărui scop este desfășurarea unor activităţi în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate.

  Contact
  Cristina Untaru
  Tel. 0761 783807
  untarucristina@yahoo.com