Cantina socială „Sfânta Muceniță Filofteia” a Protoieriei Sector 4 Capitală a fost sfinţită

Din încredinţarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, a oficiat în data de 11 iunie 2016, slujba de sfințiire a cantinei sociale „Sfânta Filofteia” a Asociației Diaconia, Protoieria Sector IV București. Cantina este situată în cadrul Parohiei Sf. Gheorghe – Progresul, al cărei paroh, Pr. Constantin Lupu, s-a implicat în amenajarea și deschiderea cantinei sociale.
Din sobor au făcut parte Pr. Lect. Dr. Mihai Aurel, Vicar Eparhial, Pr. Ionuț Iordăchescu, Consilier Eparhial la Sectorul Social-Filantropic, Pr. Ion Armasi Armași, Protopop al Protoieriei Protoieria Sector IV Capitalală, alături de mulți preoți și diaconi din cadrul protoieriei.
Cantina se afla în curtea Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” – Progresul de pe strada Ilie Oprea nr. 5 din sectorul 4.

 • Asistență Socială

  În cadrul Protoieriei Sector IV Capitală funcţionează un birou de Asistenţă Socială, având ca obiectiv desfășurarea unor activităţi în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate.
  Asistent Social: Cristina Untaru
  untarucristina@yahoo.com

  Trimite un mesaj

 • Desene creștine și educative

  Vă punem la dispoziție câteva schițe cu imagini creștine și educative, care să vă ajute în proiectele pe care le desfășurați în cadrul parohiei cu micii creștini.

  Descoperiți desenele