Cerc Pastoral zonal – Belu – 19 octombrie 2015 iulie

Preoții din Cercul Pastoral zonal – Belu – s-au întrunit la Biserica Mărțișor, sub președenția P.C. Pr. Protoiereu Ioan Armasi și a responsabilului de Cerc pastoral, P. C.Pr. Lacatusu Marius- Vasile.

Pe ordinea de zi au fost dezbătute următoarele:

1.  Prezentarea referatului cu tema: „Sfântul Antim Ivireanul, povățuiri către tineri în Didahii „  de către Preotul Dragoș Marineață, Parohul Bisericii Mărțișor .

2.  Dezbaterea și concluzionarea ideilor pe marginea referatului de către preotii prezenți.

3.  Alte probleme administrative.

unnamed (2) cerc martisorunnamed

 • Desene creștine și educative

  Vă punem la dispoziție câteva schițe cu imagini creștine și educative, care să vă ajute în proiectele pe care le desfășurați în cadrul parohiei cu micii creștini.

  Descoperiți desenele

 • Înscrie-ți copilul la ora de Religie

  Curtea Constituţională a României a decis (Decizia nr 669/2014) că participarea la ora de Religie se face numai în baza unei cereri scrise a elevului major, a părintelui sau a tutorelui elevului minor.
  Cererea de înscriere la ora de Religie trebuie completată și depusă la secretariatul școlii până pe data de 6 martie 2015!

  Descarcă cererea de înscriere
 • Contact

  Protoieria Sector IV Capitală
  Str. Ion Cucuzel, nr. 2, Sector 4, Bucureşti +40732.673.276
  +40732.673.275 secretariat@protoieriasector4capitala.ro
  Trimite un mesaj
 • Asistență socială

  În cadrul Protoieriei Sector IV Capitală funcţionează un Birou de Asistenţă Socială, al cărui scop este desfășurarea unor activităţi în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate.

  Contact
  Cristina Untaru
  Tel. 0761 783807
  untarucristina@yahoo.com
 • Facebook