Ajutor pentru copii din partea Protoieriei Sector 4 Capitală

Cu ocazia începutului noului an școlar, Protoieria Sector IV Capitală și-a manifestat grija pentru copiii defavorizați din Sectorul 4, prin intermediul biroului de asistenţă socială al Protoieriei.

Astfel, pentru copiii din familiile nevoiașe care beneficiază de hrană caldă prin intermediul cantinei sociale Sfânta Filofteia, au fost achiziționate ghiozdane și rechizite. Pentru această activitate au fost identificați 20 de copii lipsiți de posibilități materiale, care au primit, fiecare, câte un ghiozdan complet echipat cu caiete şi instrumente de scris.

Acţiunea s-a desfăşurat la Parohia Progresul, situată într-o zonă defavorizată a Capitalei, venind în întâmpinarea nevoilor materiale pe care le au familiile din acest cartier, iar măsura face parte din eforturile de reducere a abandonului şcolar pe care le depune Arhiepiscopia Bucureştilor.

  • Asistență Socială

    În cadrul Protoieriei Sector IV Capitală funcţionează un birou de Asistenţă Socială, având ca obiectiv desfășurarea unor activităţi în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate.
    Asistent Social: Cristina Untaru
    untarucristina@yahoo.com

    Trimite un mesaj