Evenimente

Cerc Pastoral – Mănăstirea Cernica – 23 februarie

La Centrul social-cultural „Sfântul Calinic de la Cernica” de la Mănăstirea Cernica de lângă București a avut loc o conferință pastoral-misionară cu preoții și diaconii din cadrul Protopopiatului Sector 4 Capitală. Întâlnirea a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Începe școala!

Cu ocazia începerii noului an școlar, Protoieria Sector IV Capitală a oferit rechizite și ghiozdane copiilor din familiile asistate social.

Cerc Pastoral iunie 2015

Clericii Protoieriei Sector 4 Capitală s-au reunit ieri, 22 iunie, la Centrul cultural-misionar „Familia” de la Casa „Sfântul Pantelimon”.

 • Desene creștine și educative

  Vă punem la dispoziție câteva schițe cu imagini creștine și educative, care să vă ajute în proiectele pe care le desfășurați în cadrul parohiei cu micii creștini.

  Descoperiți desenele

 • Înscrie-ți copilul la ora de Religie

  Curtea Constituţională a României a decis (Decizia nr 669/2014) că participarea la ora de Religie se face numai în baza unei cereri scrise a elevului major, a părintelui sau a tutorelui elevului minor.
  Cererea de înscriere la ora de Religie trebuie completată și depusă la secretariatul școlii până pe data de 6 martie 2015!

  Descarcă cererea de înscriere
 • Contact

  Protoieria Sector IV Capitală
  Str. Ion Cucuzel, nr. 2, Sector 4, Bucureşti +40732.673.276
  +40732.673.275 secretariat@protoieriasector4capitala.ro
  Trimite un mesaj
 • Asistență socială

  În cadrul Protoieriei Sector IV Capitală funcţionează un Birou de Asistenţă Socială, al cărui scop este desfășurarea unor activităţi în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate.

  Contact
  Cristina Untaru
  Tel. 0761 783807
  untarucristina@yahoo.com
 • Facebook